Omdenken – 

Gisteren een nieuwe agenda voor een nieuw jaar besteld bij bol.com. De Omdenk agenda. En dit zette me gelijk aan het (om)denken.
Wat is omdenken. Ik ben van nature een positief ingesteld mens. Het glas is, zeg maar altijd half vol bij mij. Toen we tijdens de eerste Corona lockdown ook allemaal thuis zaten, begon bij mij gelijk na een paar dagen te kriebelen. Ik kan veel niet, maar wat kan ik eigenlijk WEL? Ik ben gaan googelen op het internet en zag dat veel collega fotografen er op uit gingen. Dat leek mij ook wel wat. Erop uit in de natuur, lekker wandelen en fotograferen. Maar hoe mooi de natuur ook is. Ik hou van mensen en van portretten maken van deze mensen.
Ik begon uit de gein, net als vele fotografen met mij, aan de voordeur shoots en ik begon bij mijn buurvriendjes en aan het einde van de eerste lockdown had ik 77 voordeur shoots gedaan.
Nu zitten we weer met enige beperkingen Maar even omdenken.
Wat kan ik wel.
 
 
Jolanda Siemonsma Fotografie
Omdenken
Natuurlijk portretten maken …. Het liefst heel veel.
Powervrouwen portretten in mijn studio en daarbuiten (zie de leuke aanbieding, die nog de hele maand november actief is, geef je nog op) en vrijdag ga ik in Frittemahof de hele dag senioren fotograferen.
Uitgebreide families met verschillende gezinnen lukt nu even niet, maar ik kan uiteraard wel gezinnen fotograferen weer binnenkort. Hoe leuk is dat!!!
Even een kwestie van Omdenken dus.

Jolanda Siemonsma