HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Jullie trouwdag is een bijzondere dag in jullie leven! De dag waarop jullie elkaar eeuwige trouw en liefde beloven, bezegeld met een innige kus en een schitterende ring. Een dag gevuld met mooie, spontane, ontroerende en grappige momenten.

Als huwelijksfotograaf heb ik al veel ervaring in het vinden en zien van de meest bijzonder en ontroerende momenten van jullie speciale dag. Ik zie ze, ik leg ze vast in sprankelende foto’s en stel zo voor jullie een liefdevol beeldverhaal samen. Een verhaal waar jullie voor altijd in terug kunnen kijken om deze dag te herbeleven.

Spontane en ontroerende momenten vastgelegd in jullie trouwfoto’s

Er zit veel tijd in het voorbereiden van jullie perfecte huwelijksdag: bloemen, kleding, uitnodigingen, catering, het feest en nog zoveel meer. Maar over één ding hoeven jullie niet in te zitten: als jullie huwelijksfotograaf zorg ik voor jullie mooiste foto’s. Het enige wat jullie als bruidspaar daarvoor hoeven te doen, is genieten van jullie dag en van elkaar!

Laat jullie alvast inspireren en bekijk mijn portfolio huwelijksfotografie:

Jolanda Siemonsma Fotografie-trouwfotografie-huwelijksfotografie-bruidsfotografie

Pre-wedding shoot: ontspannen oefenen voor jullie Grote Dag

Voorafgaand aan jullie trouwdag bied ik jullie graag een pre-wedding shoot aan: een kleine, intieme fotosessie waarbij wij elkaar al een beetje leren kennen.
Tijdens deze pre-wedding shoot kunnen jullie ook alvast een beetje wennen van het ‘in the picture’ staan. Dit is voor sommige bruidsparen helemaal nieuw en daardoor kan het een beetje onwennig aanvoelen.
Deze kleine fotosessie is daarmee een fijne oefening om te leren ontspannen voor de camera. En als bonus houden jullie er al een aantal mooie foto’s aan over!

Een pre-wedding shoot is gratis bij mijn pakketten vanaf 8 geboekte uren.

Jullie mooiste dag voorbereiden

We beginnen met een ontspannen kennismakingsgesprek in mijn fotostudio te Sneek of bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek kunnen jullie mij alles vertellen over jullie wensen voor jullie trouwfoto’s. Hierbij kunnen jullie denken aan:
Fotolocaties. 
Voor binnen én buiten. Laat jullie niet overrompelen door het onvoorspelbare weer en denk ook goed na over een plek waar we naar binnen kunnen om trouwfoto’s te nemen.
De dag zelf.
 Hoe gaat jullie trouwdag verlopen? Welke mogelijkheden zien we daar samen al voor mooie huwelijksfotografie? Ik laat me graag meenemen in jullie spanning en blije opwinding voor deze dag!
Inspiratie.
 Mijn stijl voor huwelijksfotografie kunnen jullie al proeven in mijn portfolio. Neem daar vooraf al een kijkje en laat jullie inspireren wat ik voor sprankelende foto’s van jullie trouwdag kan maken!
Samen bespreken we hoe en wat ik voor jullie kan doen, zodat jullie enthousiast en vol vertrouwen de huwelijksfotografie aan mij durven over te laten.
Ik ben er ook om jullie te helpen met ideeën, advies en inspiratie voor jullie mooiste dag. Als huwelijksfotograaf deel ik graag mijn ervaring met jullie om ervoor te zorgen dat jullie echt de Mooiste Dag van jullie leven zullen beleven en herbeleven!

Na afloop van ons kennismakingsgesprek stuur ik jullie de gedetailleerde offerte.

De mooiste dag in het teken van jullie liefde vereeuwigd in sprankelende trouwfoto’s!

De mooiste dag van jullie leven

Bruidsfotografie:
Jullie mooiste dag begint al bij het aankleden van de bruid. Dit is een prachtig deel van jullie trouwdag, vaak vol emoties en intieme, persoonlijke momenten. Samen met je moeder, zussen, vriendinnen, bruidsmeisjes bereid jij je als bruid voor om eindelijk je Droomjurk te gaan dragen. Voor je aanstaande partner! De spanning die oploopt tot hij of zij verschijnt om je in stijl op te halen: het schitterende bruidsboeket in de handen, de trouwauto versierd met een bloemstuk en witte linten. 

En dan de ‘First Look’! Dat moment waarop jullie elkaar in schitterende trouwkleding voor het eerst weer zien op deze speciale dag. Die eerste, tintelende blik vol liefde die jullie op elkaar werpen, dát is een innig en puur beeld om voor altijd vast te leggen! Jullie huwelijksdag is een dag vol plezier, liefde, drukte en emoties. Een dag waar jullie intens van genieten samen met al jullie dierbare gasten. Er zullen momenten zijn die jullie in al dit bruisende plezier gemist hebben maar dat geeft niet. Ik leg ze allemaal voor jullie vast, daar kunnen jullie op vertrouwen!

Momenten die jullie diep zullen ontroeren en waar jullie om kunnen lachen. Ik leg ze vast in sprankelende, spontane foto’s, die echt het verhaal van jullie trouwdag vertellen.  En dat verhaal in foto’s kunnen jullie voor altijd herbeleven. 

Liefde is voor vandaag en alle volgende dagen. Voor nu en voor altijd.

Huwelijksfotografie: jullie mooiste fotomomenten om te koesteren

De dag is aangebroken, jullie leven als echtpaar gaat nu echt beginnen! Alles aan deze dag is speciaal en uniek. Maar wat wil je nu precies laten vastleggen in foto’s? In ons kennismakingsgesprek bespreken we dan ook vanaf welk moment ik jullie ga volgen met mijn camera. Vanuit mijn jarenlange ervaring weet ik dit de mooiste fotomomenten zijn om vast te leggen:

 • Het aankleden van de bruid (Bruidsfotografie)
 • De “First look” die jullie wisselen op deze dag
 • De trouwfotosessie 
 • Tijdens de ceremonie
 • Het aansnijden van de bruidstaart
 • Het proosten op jullie verbondenheid
 • Het feest

Na de huwelijksreportage

En dan zijn voor altijd aan elkaar verbonden via geloftes en een ring. Voor jullie volgt misschien wel meteen de huwelijksreis, met zijn tweetjes genieten van jullie verbintenis. In de 4 á 5 weken na jullie huwelijksdag spreken we weer af. Ik heb dan alle foto’s gesorteerd en bewerkt, klaar voor de grote première! Ik ontvang jullie dan graag weer terug in mijn fotostudio in Sneek om alle foto’s in een slideshow aan jullie te tonen.  Onder het genot van een drankje herbeleven we samen jullie bijzondere dag.

We bespreken ook in detail hoe jullie trouwalbum eruit komt te zien, waarbij ik jullie een aantal mooie opties ter inspiratie laat zien. 

Het trouwalbum:

 • Linnen, kunstlederen of lederen omslag
 • 36 pagina’s
 • Extra verdikte boekbladen
 • Vlakliggende pagina’s
 • Luxe bewaardoos 
 • Extra opties zijn mogelijk 

Prachtig detail: het hele trouwalbum wordt met de hand gemaakt! Na afloop geef ik jullie de foto’s op een luxe usb-stick mee.

Jullie trouwalbum: het beeldverhaal van jullie liefde voor elkaar

Ongeveer 4 weken na akkoord lever ik jullie romantische beeldverhaal af. Prachtige foto’s waar jullie liefde, emoties en spontaniteit vanaf spatten! Met mijn huwelijksfotografie breng ik jullie droomhuwelijk in beeld en lever ik jullie een dierbaar trouwalbum wat jullie nog jaren zullen koesteren.

Een dag om nooit te vergeten

Deze dag zullen jullie nooit vergeten, omdat hij in jullie geheugen gegrift staat. Om deze beelden levendig te houden en te delen met anderen, laat je de foto’s jullie beeldverhaal vertellen. Voor nu en voor altijd! De kosten? Dat hangt af van het pakket en de extra mogelijkheden die jullie kiezen. Jullie vinden alle vaste tarieven op de tarieven pagina.