UITVAARTFOTOGRAFIE

Afscheid |

Afgelopen oktober heb ik de Masterclass project Uitvaartfotografie met goed gevolg afgerond. Zeer zeker een verrijking voor mijn eigen ontwikkeling.

TROUWEN IN LEEUWARDEN

Liefde |

Vrijdag 21 september was het zover. Een feest der liefde in Leeuwarden.
De weersvoorspelling was niet heel geweldig voor die dag, maar wat hebben Jeroen en Willemijn het getroffen. De hele ochtend een heerlijk zonnetje, ook tijdens de shoot in Tytsjerk, in het Bos van Ypey. Wat een prachtig park/bos om de foto’s te maken. De beide vaders mochten ook mee.
De ceremonie vond daarna plaats in het mooie stadhuis van Leeuwarden. Wat een vrolijke ceremonie vol liefde.
Na de ceremonie was er taart in de kelder van het stadhuis. Daarna vertrok het gezelschap naar de Dikke van Dale voor een borrel en het diner.
Ik ben toen snel weer even naar Sneek gereden om later op de avond nog weer terug te gaan om de sfeer tijdens het super gezellige feest in Sems vast te leggen.

FINE ART PORTRET

Fine art |

Vandaag had ik Nora Linn voor mijn lens. Ik vind het heel erg leuk om portretten te maken en dit portret van Nora Linn is gemaakt met daglicht in mijn studio.

HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Huwelijksfotografie |

Huwelijksfotografie of trouwfotografie waar de liefde tussen twee personen op een originele, frisse en romantische manier wordt vastgelegd, maar beslist op een ongedwongen manier.

Op een zo onopvallend mogelijke wijze fotografeer ik jullie dag, waar ik vooral ook let op de details en emotie. Waarbij jullie en jullie gasten lekker zichzelf kunnen zijn. Hierdoor ontstaan immers de mooiste momenten.

Echte en spontane momenten, dat is wat ik het liefst fotografeer tijdens jullie trouwreportage. De mooiste herinneringen van jullie mooiste dag vastgelegd op foto en/of in een prachtig trouwalbum. Wat wil je nog meer?

Afgelopen zaterdag mocht ik de huwelijksdag van Anouk en Mark vastleggen. Wat een prachtige dag!

GROOTSNEEK

GrootSneek |

In maart stond er een mooi artikel in GrootSneek over mij, geschreven door Henk van der Veer.

Hollywood in atelier Loods15

Fotoshoot Mark Riemer |

Een niet voor de hand liggende fotoshoot is een fotoshoot maken in de Hollywood stijl van weleer.

Maar dit verzoek kreeg ik van Mark een tijdje geleden. Foto’s in Hollywood sfeer voor zijn nieuwe website. Mark Riemer is zanger/coacht/musicalster. Dus ja dan past dit precies.

Al snel kwam ik erachter dat mijn kleine studio hiervoor veel te klein is. Wat was het dan ook geweldig dat we terecht konden in het atelier Loods15 van Jan de Lange. Wat een inspirerende plek is dat toch vol creativiteit. Mark had natuurlijk de gepaste kleding meegenomen en had ook zijn eigen visagie verzorgd, het zag er dus allemaal prima uit. We waren al snel klaar om de eerste beelden vast te leggen.

Toen Mark dan ook nog begon te zingen kwam ik in ieder geval goed in de stemming. Hieronder enkele foto’s uit deze leuke shoot. En misschien ben je nieuwsgierig geworden, neem dan ook even een kijkje op de nieuwe website van Mark.

 

Nominatie Pia D’Or Talent Award 2017-2018

Genomineerd | 

Ik ben heel erg trots en blij dat ik ben genomineerd voor de Pia D’Or Talent Award.
Dit is een nationale wedstrijd georganiseerd door de Professional Imaging in samenwerking met Studio 34 X en Master Photographers network.   De uitslag is 24 maart en daarna wordt ook de tentoonstelling geopend van de 10 genomineerde beelden.Professional Imaging is de grootste vakbeurs van Nederland op het gebied van fotografie. Bijna een must go voor elke fotograaf. Het thema van de wedstrijd is: Respect!

 

HUWELIJKSFOTOGRAFIE, EEN EER OM ER BIJ TE MOGEN ZIJN

Huwelijksfotografie | 

Afgelopen maandag werd ik gebeld: of ik a.s. donderdag nog tijd had om een trouwerij / huwelijk te fotograferen. Door een beetje te schuiven met andere afspraken lukte dat gelukkig nog.

Doordat het een kleine plechtigheid was, met alleen het bruidspaar en drie getuigen hadden ze er eerst niet voor gekozen om een fotograaf erbij te nemen.Maar op het laatste moment werd er door een van de getuigen toch gekozen om mij te bellen. In de meeste gevallen als ik een bruiloft fotografeer maak ik maanden/weken van te voren al kennis met het bruidspaar en hebben we vlak voor de bruiloft intensief contact. Nu ging ik blanco naar het bruidspaar toe. Ook voor mij best spannend op zo’n moment. Wie is het bruidspaar, waar kom ik terecht. Toch maar ietsjes eerder er naar toe gegaan om nog even rustig kennis te maken. Wat een aardige mensen trof ik daar aan. Een paar foto’s gemaakt bij hun huis en daarna met getuigen naar het stadhuis van Sneek. De ceremonie was prachtig, zo intens en het voelde voor mij als een eer om daar bij te mogen zijn. Prachtige geloftes en brieven werden er aan elkaar voorgelezen. Ik vond het een grootse trouwerij ook al bestond het gezelschap uit vijf mensen. Elke bruiloft is zo bijzonder en zo speciaal en altijd weer anders. Prachtig!!!

Doordat ik veel en vooral mensen fotografeer kan ik niet altijd de foto’s laten zien van mijn shoots. Ik respecteer uiteraard de privacy van iedereen