INVESTERING FOTOSHOOTS

De fotoshoots van Jolanda Siemonsma Fotografie hebben een basistarief en zijn allemaal inclusief een aantal digitale foto’s in hoge resolutie (zie per pakket).Na de fotoshoot ontvang je binnen drie weken een persoonlijke online galerij met minimaal 15 geselecteerde en bewerkte foto’s. Zo kan je rustig kiezen welke digitale foto’s je wil toevoegen aan je shoot. Bij de familie fotoshoot ontvangt u een foto-album met 8 foto’s die in de galerij staan.

Heb je een opdracht die niet onder onderstaande pakketten valt, dan maak ik graag een offerte op maat!
Neem even contact op voor meer informatie.

Familie fotoshoot of loveshoot

1 – 1,5 uur fotografie
2-6 personen
Bestel galerij
Luxe mini-album 13 x 13 (8 pagina’s) met hoesje
9 HR foto’s via Wetransfer
extra personen € 7,50 p.p.
 199,–

Fine-art shoot

1,5 – 2,5 uur fotografie
1 persoon
Studio
3 HR foto’s
incl. visagie/hair
225–

“Moment Design” is een stijl binnen de (portret) fotografie. Of het nu een familieshoot is of een love-shoot. Het is de techniek om echte, authentieke emoties vast te leggen in plaats van een ‘camera/nep’ lach. Het doel is je tijdens de fotosessie je te laten beleven wat echt belangrijk voor je is. Tijdens deze ervaring gaat het om jullie.

Dit zijn dan Momenten om te bewaren en deze foto’s geven je warme herinneringen. En dat is de manier hoe ik jullie graag wil fotograferen.

Luxe (zakelijke) profielfotoshoot

1 – 1,5 uur fotografie
1 persoon
Studio of locatie
Bestel galerij
7 HR/LR foto’s
incl. visagie/hair
225,–

Eenvoudige profielfotoshoot

45 minuten fotografie
1 persoon
Studio
Bestel galerij
5 HR/LR foto’s
125,–

Senioren fotoshoot

ongeveer 45 minuten fotografie
1 of 2 personen
Studio of locatie
Bestel galerij
1 foto afdruk. 13 x18
75,–

NABESTELLINGEN

  • Extra digitale foto’s in hoge resolutie zijn na te bestellen voor € 15,00 per stuk en worden verzonden via WeTransfer.
  • Ontvang minimaal 20 bewerkte foto’s in zeer hoge resolutie én het pocket fotoalbum (20 x 20) met de foto’s uit de online galerij. Dit is  € 100,- extra.
  • Jolanda Siemonsma Fotografie kan ook uw afdrukken en wanddecoratie verzorgen, vanaf € 2,75.
    Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

AFSPRAKEN

  • De fotoshoot wordt bevestigd door het sturen van een factuur met een aanbetaling van 50% van het offertebedrag en met datum/tijd/locatie van de shoot. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief. Hierna is annuleren niet meer mogelijk. In geval van annulering van de opdrachtgever heeft de fotograaf recht op deze 50% van het factuur-/offertebedrag.
  • Vanaf 15 km van Sneek worden reis-/brandstofkosten berekend vanaf postcode 8607. Het tarief van de shoot is excl. parkeer en/of entreekosten.
  • De foto’s mogen worden gebruikt eventueel voor social media / website / portfolio van Jolanda Siemonsma Fotografie, als je daar bezwaar tegen hebt kun je dit vooraf aan de shoot aangeven en dan wordt daar rekening mee gehouden.
  • Boek je een fotoshoot dan ben je bekend met de Privacyverklaring.