FAMILIE FOTOGRAFIE

“Moment Design” is een nieuwe stijl binnen de portretfotografie. Of het nu een familieshoot is of een love-shoot. Het is de techniek om echte, authentieke emoties vast te leggen in plaats van een ‘camera/nep’ lach. Het doel is je tijdens de fotosessie je te laten beleven wat echt belangrijk voor je is. Tijdens deze ervaring gaat het om jullie.

Dit zijn dan Momenten om te bewaren en deze foto’s geven je warme herinneringen. En dat is de manier hoe ik jullie graag wil fotograferen.

HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Zoals een huwelijk maatwerk is, zo geldt dat natuurlijk ook voor de fotoreportage van jullie mooiste dag. Als trouwfotografe heb ik gevoel voor detail en emotie en zal ik op deze feestdag bescheiden aanwezig zijn. Hiermee ontstaat een persoonlijk fotoverhaal van alle hoogtepunten èn onverwachte momenten die voor mooie, warme en blijvende herinneringen zorgen. De kunst van fotografie is, het gevoel van je trouwdag herbeleven bij het bekijken van je foto’s.

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Op zoek naar een goed zakelijk portret? Jolanda Siemonsma Fotografie maakt professionele portretten voor zakelijk, commercieel en privé gebruik. Foto’s voor brochures, websites en natuurlijk profielfoto’s voor Social Media.
Laat de eerste indruk van de bezoeker van uw site ook meteen goed zijn. Krijg de uitstraling die u wilt.
Zakelijke professionele fotografie is meer dan zomaar even een foto maken. Het gaat erom wat u werkelijk wilt laten zien. Deze foto’s wil ik graag samen met u maken, met de uitstraling die ze moeten hebben. Of het nu gaat om een zakelijk portret of het in juist in beeld brengen van uw bedrijf. Want juist een zakelijke foto vraagt om een professionele blik.

PORTRETFOTOGRAFIE

Tijdens mijn portretfotografie ben ik altijd actief bezig met licht. Voor een mooi portret ben ik altijd op zoek naar de ‘pakkende’ blik. Dit kan in mijn gezellige studio of op een nader af te spreken locatie. Zowel buiten als binnen.
Ook kun je kiezen voor een echt fine-art portret. Dan heb je echt wat speciaals.
Een portretfoto-shoot kan ook geboekt worden met haarstyling en visagie.

AFSCHEIDSFOTOGRAFIE / UITVAARTFOTOGRAFIE

‘Jolanda breng een laatste afscheid liefdevol en respectvol in beeld
Elke foto is een levenslange herinnering.’

Voor meer informatie over afscheidsfotografie- / uitvaartfotografie verwijs ik u graag naar mijn website www.herinneringsfotografie.nl

FOTOSHOOT VOOR SENIOREN

In het kader van “Senioren verdienen een mooie foto”, wil ik senioren vanaf een jaar of 70 uit Sneek of omgeving een mooie digitale portretfoto aanbieden, voor een aangepast tarief!
Bent u zelf senior of kent u iemand die een mooi portret zou willen van zichzelf?
De foto’s kunnen in mijn studio gemaakt worden of bij u thuis dan kom naar u toe. Ik vind het prettig als er een familielid bij aanwezig is.

 

Bestelpagina:

Bestellen foto’s met inlogkaartje