Het gezicht achter het masker –

Generatieportret
Geef onze helden van corona ook een gezicht: anders zien we alleen de ogen van de hulpverlener. Maar achter dat masker zit gewoon een lief mens.
Mensen in het ziekenhuis of op een andere plek dragen soms een hele dag het masker. Het enige wat we dan zien is hun ogen.
In deze shoot laat ik Kirsten Bleeker zien. Kirsten werkt in het ziekenhuis in Sneek en draagt hele dagen een masker tijdens haar werk. Vandaag mocht ook het masker even af voor mijn camera.
 
Deze leuke jonge meid is dit jaar afgestudeerd aan het HBO-verpleegkunde en kreeg tegelijk met haar moeder het diploma uitgereikt. Hoe bijzonder is dit. Nu is nu aan het werk in het Antonius Ziekenhuis.
Draag jij ook een hele dag een masker tijdens je werk (bv ziekenhuis/GGD/supermarkt) en wil je jezelf wel eens laten zien voor mijn camera. Stuur mij een pm en misschien kies ik je uit voor mijn nieuwe serie achter ??? ??????.