Juli en augustus Actie – Mini fotoreportage

Familie fotografie
✨📸 Juli en augustus Actie – Mini fotoreportage!

In juli en augustus heb ik weer een mooie aanbieding, omdat het een jubileumjaar is en ik elke maand wat leuks heb voor jullie!!!
Naast mijn mooie nieuwe studio ligt een fantastisch mooi park. Hoe leuk is dat! Je komt eerst even bij mij in de studio daarna lopen we naar het park voor de shoot. (3 minuutjes lopen).

Een mini shoot in het Heempark.
Voor een kleine foto sessie van ongeveer 20 minuten maak ik een aantal ongedwongen foto’s van jullie gezin t/m zes personen. Ben je met meer personen kun je er een tijdslot bijkopen.  Zoals bij al mijn fotoshoots, maak ik gebruik van de moment design techniek.

Je investeert 85,– voor een waardevol moment en een prachtig resultaat. We spreken af in een mooie omgeving: het Heempark in Heeg, om de hoek bij mijn fotostudio, waar jullie ook de auto neer kunnen zetten.
Je ontvangt na de reportage 3 digitale bestanden van hoge kwaliteit, die je zelf uit mag zoeken vanaf een persoonlijke galerij.

Je kan zelf je afspraak plannen in mijn online datumplanner. Lukt het niet, schroom niet om mij even te bellen of te appen.